Dr. Hoffer Nóra

Ami gyerekkoromban az utcán kóborló, bajba jutott állatok begyűjtésével és gondozásával kezdődött, az ma a hivatásom: állatokat gyógyítok. A diploma megszerzésével egy régóta dédelgetett álom vált valóra, ma már ez a gyerekkori szenvedély a munkám. Számomra az állatorvoslás a szakmai hátteren kívűl szívből, lélekből, elhivatottságból és lelkiismeretességből áll.

Állatorvosi diplomám megszerzése óta számos klinikán dolgoztam, többek között a Budai Kisállat Klinikán, Diósdon a Szamóca Állatorvosi Rendelőben, Solymáron a Molnár Állatgyógyászati Központban.

A rendelőkben is azt tapasztaltam, hogy sokszor praktikusabb és kíméletesebb, ha a kezelést otthon, nyugodt, az állat számára ismerős környezetben oldja meg az állatorvos. Ezért döntöttem úgy, hogy újabb álmot váltok valóra és létrehozom mobil klinikámat. Széleskörű gyógyszer- és műszerkészletem segítségével minden helyben kezelhető probléma orvoslható, de több társklinikával is kapcsolatban állok, így ha szükség van komolyabb beavatkozásra, a további kezelést is meg tudom oldani.

Hívjon bizalommal és segítek!

-

Dr. Hoffer Nóra